Kedves Jelentkezők, kedves Érdeklődők!

A felkészítő program részeként a gyerekeknek és a felnőtt segítők számára Jetpack néven csomagokat állítottunk össze, amelyek segítik az ötletelés, tervezés, megvalósítás folyamatát, valamint tartalmazzák a zsűri értékelési szempontjait is.

Bízunk benne, hogy a gondosan összeállított tartalom segítséget nyújt nektek és kívánjuk, hogy önfeledten alkossatok, tervezzetek a következő hetekben, hónapokban!

Pályázó csomag

Kedves Pályázó Csapatok!

Létrehoztunk nektek egy csomagot, melyben többféle segítséget kaptok a pályázathoz, onnan kezdve, hogy hogyan induljatok el, egészen az utolsó „tollvonásig”. A csomag tartalmaz videókat, szöveges anyagokat és inspirációs linkeket.

Készítettünk egy írásos anyagot, melyben a tervezés egyik módjáról olvashattok. Az inspirációs anyagban összegyűjtöttünk néhány filmet, könyvet és vizuális anyagot, ami segítheti az ötletelést, a tervezést és a megvalósítást és készítettünk nektek egy inspirációs mintát is.

 

 

 

Inspirálódást, tervezést, megvalósítást segítő videók, filmek, könyvek

Kerettörténet megírását segítő javaslatok

Tervezést segítő javaslatok

Segítség fotózáshoz

Segítő csomag

A felnőtteknek szóló írásos anyag útmutatást ad, hogy tervezői feladatok esetén hogyan érdemes segíteni a csapatot, illetve bemutatja a zsűri értékelési szempontjait.

 

Felnőtt segítők számára készített segédlet

HEAD Módszertan

HEAD Játékgyűjtemény

Design Thinking munkafüzet